Home » Apps » Entertainment » IPTV Shqip
IPTV Shqip APK icon

IPTV Shqip APK

5.3 for Android 4.2 and up

Albanian App Developer

Aplikacioni me i kompletuar dhe me i besueshmi nga te gjithë

Package name:

al.home.iptvfree

Aplikacioni me i kompletuar dhe me i besueshmi nga te gjithe

Category: Entertainment , Similar

Date published: Jul 26, 2018

Current version: 5.3

Requires android: 4.2

Content rating: Everyone

Similar

Developer

Reviews

4.5
4,764 total
5 3,925
4 232
3 119
2 83
1 405