Home » Apps » Video Players & Editors » Albanian TV - Shqip TV
Albanian TV - Shqip TV APK icon

Albanian TV - Shqip TV APK

1.4 for Android

Shqip TV - Albanian TV

Albanian TV - Shqip TV Screenshot

The description of

Albanian TV - Shqip TV 1.4 APK

Kanale shqip i te gjitha trevave Shqiptare 24 ore live panderprere,
Nese keni ndonje sugjerim per listen e kanaleve na dergoni email dhe ne do te bejme update kanalin tauj te preferuar.
Nese Aplikacioni ka probleme ndonjeher duhet kohe qe ndonje kanal te rifreskohet, na shkruani nje email, e jo te vendosni nje yll te vetem me komente te padobishme. Vetem duke na Vlersuar me 5ylla ky aplikacion mund te behet me i miri.

Shijoheni
Me Respekt

Download Albanian TV - Shqip TV APK v1.4. Albanian TV Aplikacioni me i kompletuar dhe me i besueshmi nga te gjithe.. Albanian TV - Shqip TV is posted in Video Players & Editors category and is developed by Shqip TV - Albanian TV.
The average rating is 0 out of 5 stars on our website. You may also leave your review for Albanian TV - Shqip TV on our website so that our users may have a good idea about the app. If you want to know more about Albanian TV - Shqip TV then you may visit Shqip TV - Albanian TV support center for more information. Average rating of 0 is calculated by taking account of ratings by users.

The app was rated:

This app is downloaded minimum 10,000 times but the number of downloads might be as high as 50,000. Download Albanian TV - Shqip TV APK if you need a free app from the Video Players & Editors category for your device but you will need Android 4.1 version or higher to install this app.
This app was posted on Mar 17, 2018 and is available since then on MI9.COM . The current version is 1.4 and is now downloaded more than 50,000 times from our platform. Download APK and open it using your favorite File manager and install by tapping on the file name.
If the installation does not start then you need to enable unknown sources from your Android settings. Some apps like: Albania Tv - Televizor Shqip, Albania IPTV, ALBHD SHQIP TV .

What's New
Dizenjo e Re Per Android Box Dhe Per Telefona :)
Paksuar Reklamat :)
Shtuar Filma Nga Faqet Me Te Njohura Shqiptare Per Filma Me Titra Shqip :)
Rregulluar Kanalet Qe Nuk Kishin Figure Dhe Rritur Cilsia e Tyre :)
Ndryshuar Player i Vet App-se Ju Rekomandojme Ta Perdorni Pasi Eshte Me i Mire :)
Permisuar Shpejtesia e Aplikacionit Duke e Bere Qe Te Punoje Me Shpejt Dhe Pa Probleme :)
Ju lutemi na Vlersoni me 5yje ,Do na ndihonte shume te Permisojme Kanalet dhe Aplikaconin.Flm

Category: Video Players & Editors

Date published: Mar 17, 2018

Current version: 1.4

Get it on: Get Albanian TV - Shqip TV for Free on Google Play

Requires android: 4.1

Content rating: Everyone

Similar

Developer

Reviews

0.0
total
5
4
3
2
1