Home » Apps » Entertainment » Radio Zeri I Gostivarit
Radio Zeri i Gostivarit APK icon

Radio Zeri i Gostivarit APK

2.1 for Android 4.0 and up and up

Al Droid

Bota shqiptare këndon shqip, Radio Zëri është në botën shqiptare në çdo çast..

Package name:

com.aldroid.radioapp

Mirë se vini në Radio Zërin – 24 ORË FLASIM ME TINGUJ SHQIP !
Bota shqiptare këndon shqip, Radio Zëri është në botën shqiptare në çdo çast, www.radiozerigv.com është adresa që ju argëton në pakufi !
Muzikë të zgjedhur ! – Argëtim në pafund ! – Radio që zgjon ndienjat ! – Nostalgji në vite ! – Këthim në kohë ! – Këtu artistët flasin me këngë!
Ju jeni me Radio Zërin e Gostivarit, Ne në çdo kohë jemi të gatshëm për disponimin tuaj, Ju me radio zërin e gostivarit gjeni knaqësin shpirtërore argëtimin dhe i harroni për nji çast brengat e jetes ! Ne jemi me ju në çdo çast 24 Orë bashkë, çdo herë mendojm për disponimin tuaj, Ne punojmë që të sjellim tek ju sado pak nji harres brenge ! Qëndroni me ne se ne jemi me ju në çdo çast ! Kur ndëgjoni Radio zërin e Gostivarit, do të bindeni se shpesh herë do këtheheni në nji kohë të caktuar, nostalgjija do ju shoqëroj në çdo tingull të melodive të zgjedhura për ju, gjithçka që kalon në Radio Zërin është e zgjedhur vetëm për ju, me ju Radio Zëri jeton në pafundësi…
Të dashur ndëgjues ju mund të kërkoni nga radio zëri i Gostivarit këngën tuaj të preferuar, dëshirën tuaj muzikore, muzikën e ëmbël shqipe, do e ndegjoni në çdo kohë tek radio e juaj – Radio Zërin … Me ndihmen tuaj ne e pasurojm programin tonë, ju jeni ata që meritoni knaqësi dhe disponim në çdo çast, disponimin mund ta gjeni duke qëndruar në rrjet me Radio Zërin… !!! Mos harroni të informoni çdo të afërm për radion tuaj të preferuar, radion e dëshirave tuaja – ajo gjindet në www.radiozërigv.com !!!
Gjithmon ekziston më i miri ! ne do të mundohemi të jemi më të mirët, mvaret nga ne se a do ja arrijm qëllimit, mendojm se me punë gjithçka do e bëjmë realitet, pse jo edhe të jemi më të mirët ! Për ta bërë realitet këtë që tham na duhet ndihma juaj, ju mund të na ndihmoni dhe të na korrigjoni nëse gabojm, kjo radio do e meritoj të jetoj në pafundësi !
Programi jon do të jet sa ma shumë shqip, pa dashur ta nënqmojm askend ! Kemi shumë melodi të bukura shqipe, pse të marrim nga të tjerët ! Ne do mundohemi që në kuader të programit ton të kemi muzikë të zgjedhur shqip.
What's New
- versioni i pare

Category: Entertainment , Similar

Date published: Jan 30, 2016

Current version: 2.1

Requires android: 4.0 and up

Content rating: Rated for 3+

Similar

Developer

Reviews

4.8
5 total
5 4
4 1
3 0
2 0
1 0