Home » Apps » Shopping » Blejeseshkoj
Blejeseshkoj APK icon

Blejeseshkoj APK

1.1 for Android

interstellarsoft

The description of

Blejeseshkoj 1.1 APK

blejeseshkoj.com një website në të cilin është themeluar në vitin 2018 dhe fuqizohet në kuadër të Optimum sh.p.k. Qëllimi i themelimit është se klientët të bëjnë blerje online, më lehtë dhe më shpejtë. Kështu mund të arrijmë në çdo kohë ti shërbejmë klientëve tonë. Në këtë platformë elektronik mund të bëni blerje nga super market, librari, teknologji, tekstil, artikuj dekorativ, lodra dhe shumë produkte të tjera. Blerjet në blejeseshkoj.com bëhen lehtë dhe transporti në Prizren dhe rrethinë kryhen brenda 2 ore kurse në vende të tjera brenda Kosovës kryhen brenda 24 ore. Transporti do të jetë falas. Ju sigurojmë mundësi kthimi me kupon brenda 48 ore, kujdesje dhe shërbim ndaj klientëve 24/7, sigurim ndaj kualitetit maksimum. Gjatë blerjes shporta klientit duhet të jetë minimum 5,00 €. Do të jemi gjitmonë pranë konsumatorëve me produktet e rreja dhe me zbritje maksimale.

Download Blejeseshkoj APK v1.1. Blerje Online. Blejeseshkoj is posted in Shopping category and is developed by interstellarsoft.
The average rating is 5 out of 5 stars on our website. You may also leave your review for Blejeseshkoj on our website so that our users may have a good idea about the app. If you want to know more about Blejeseshkoj then you may visit interstellarsoft support center for more information. Average rating of 5 is calculated by taking account of ratings by 2 users.

The app was rated:
  • 5 stars by 2 users

This app is downloaded minimum 50 times but the number of downloads might be as high as 100. Download Blejeseshkoj APK if you need a free app from the Shopping category for your device but you will need Android 4.0 version or higher to install this app.
This app was posted on May 10, 2018 and is available since then on MI9.COM . The current version is 1.1 and is now downloaded more than 100 times from our platform. Download APK and open it using your favorite File manager and install by tapping on the file name.
If the installation does not start then you need to enable unknown sources from your Android settings. Some apps like: Mëso Gjermanisht, Mëso Anglisht, Kanale24 Tv v4 - Shiko Tv Shqip .

What's New
Version 1.1
fixed some bugs

Category: Shopping

Date published: May 10, 2018

Current version: 1.1

Get it on: Get Blejeseshkoj for Free on Google Play

Requires android: 4.0

Content rating: Everyone

Similar: Blejeseshkoj APK

Developer: Blejeseshkoj APK

Reviews: Blejeseshkoj APK

5.0
2 total
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0