Home » Games » Card Games » Peskac
Peskac APK icon

Peskac APK

1.4.0.1 for Android

Grenxa

The description of

Peskac 1.4.0.1 APK

Peskaç game is a classic cards game which is most played by albanians and is more or less similar to the Hearts game. The game is played by 4 players and contains two subgames: the game of Hearts and the game of Sevens(7). Games are played repeatedly five times, one after each. As we are continuing coding, we have released just the first SubGame, so the Hearts game.
Rules of Hearts game:
Each player gets 13 cards from A to K (no Jokers are used) at the beginning of the game. The game starts by dealing the 2♣ card. Each player plays one card of the same suit, if they are not able to do so, they can play any card. Each four cards played, is called a Hand. The hand is won by the player who played the highest value card of the suit that was led. Hand's points are calculated as follows:
K♠: - 16
Q♥: -6
2♥, 3♥, 4♥, 5♥, 6♥, 7♥, 8♥, 9♥, 10♥, J♥, K♥, A♥: -2
Q♣, Q♦, Q♠: -4
Other suits have no points
Each Hand itself has +2 points.
The game is won by the player who gets less minus points or when possible, more plus points. We hope in a near future to release the game of Sevens as well. Any of your suggestions is welcome.


in Albanian:
Loja Peskaç, është një lojë klasike me letra, mjaft e njohur për shqiptarët. Loja luhet me katër persona dhe përbëhet nga dy nënlojë:
-Loja e Kupave ose siç njihet ndryshe edhe si loja e Minuseve
-Loja e Shtatave.
Në lojën e Kupave, letrat ndahen në drejtimin orar duke i lënë çdo lojtari 13 letra. Pasi ndahen letrat, lojtarët janë të detyruar të hedhin njëri pas tjetrit, nga një letër, ku një katërshe letrash e hedhur quhet Dorë. Loja që në fillim niset me 2♣, pastaj në çdo dorë hidhet sipas lules së letrës që është hedhur në fillim të Dorës përkatëse, dhe nëse nuk kemi nga ajo lule mund të hedhim një letër me lule çfarëdo. Pasi kanë hedhur të gjithë lojtarët nga një letër, letrat i merr lojtari me lulen më të madhe, sipas letrës së parë të Dorës. Çdo letër ka pikët e saj përkatëse (+ ose -), ku letra me më shumë pikë minus është K♠. Lojtarët mundohen të marin sa më pak pikë minus ose nëse është e mundur edhe plus.
Meqë jemi akoma në zhvillim e sipër, për momentin kemi vetëm lojën e Minuseve por së shpejti do të jetë edhe loja e Shtatave. Gjithashtu loja është mund të luhet vetëm me lojtarë robotë, pra jo Online Multiplayer me shokët. Shpresojmë që të zhvillojmë edhe versionin multiplayer të saj në një të ardhme sa më të afërt.
Presim mbështetjen dhe sugjerimet tuaja.
Faleminderit!

Download Peskac APK v1.4.0.1. Loja me letra Pesë katësh - Peskaç - Peskac - 5Kac - 5Kaç - 5Katesh - 5Katësh. Peskac is posted in Card Games category and is developed by Grenxa.
The average rating is 3.9 out of 5 stars on our website. You may also leave your review for Peskac on our website so that our users may have a good idea about the app. If you want to know more about Peskac then you may visit Grenxa support center for more information. Average rating of 3.9 is calculated by taking account of ratings by 44 users.

The app was rated:
  • 1 stars by 9 users
  • 3 stars by 3 users
  • 4 stars by 4 users
  • 5 stars by 28 users

This app is downloaded minimum 5,000 times but the number of downloads might be as high as 10,000. Download Peskac APK if you need a free app from the Card Games category for your device but you will need Android 2.3 and up version or higher to install this app.
This app was posted on Apr 23, 2017 and is available since then on MI9.COM . The current version is 1.4.0.1 and is now downloaded more than 10,000 times from our platform. Download APK and open it using your favorite File manager and install by tapping on the file name.
If the installation does not start then you need to enable unknown sources from your Android settings. Some apps like: Murlan, Solitaire, Solitaire .

What's New
Ndryshim i mënyrës së hedhjes së Letrave (tashmë me rrëshqitje) si dhe përmirësime në logjikën e lojtarëve robotë

Category: Card Games

Date published: Apr 23, 2017

Current version: 1.4.0.1

Get it on: Get Peskac for Free on Google Play

Requires android: 2.3 and up

Content rating: Rated for 3+

Similar: Peskac APK

Developer: Peskac APK

Reviews: Peskac APK

3.9
44 total
5 28
4 4
3 3
2 0
1 9