Home » Apps » Food & Drink » Cliche Bistro
Cliche Bistro APK icon

Cliche Bistro APK

1.0.4 for Android

TSOFT.CO LLC

The description of

Cliche Bistro 1.0.4 APK

Cliché është emri i shijeve të mrekullueshme të produkteve të përzgjedhura me kujdes për një ushqim sa më të shëndetshëm.

Cliché është vendi që ofron më të mirën për të gjithë ata që kërkojnë shërbim të kulturuar, ushqim cilësor dhe qetësi në një ambient ku finesa dhe intimiteti kombinohen më së miri me delikatesën dhe elegancën e servirjes në pjatë.

Falë eksperiencës së gjatë në restorantet më të mira të Shqipërisë të shefit tonë Mirsadit, Restaurant Cliché ofron një kuzhinë të vërtetë italiane, duke spikatur me pastat e freskëta me salca të llojllojshme, me ingredientët specialë si kërpudhat porçini, salcat e tartufit, të shafranit etj.

Restoranti ynë shquhet poashtu edhe për gatimin e mishit, peshkut, llojet e ndryshme të antipastave dhe bën dallim veçanërisht në fushën e pastiçerisë, ku shefi ynë përgatit çdo ditë Cheesecake, Soufflé, Panna Cotta, Musë me Çokollatë etj.,

Download Cliche Bistro APK v1.0.4. Cliche Bistro. Cliche Bistro is posted in Food & Drink category and is developed by TSOFT.CO LLC.
The average rating is 5 out of 5 stars on our website. You may also leave your review for Cliche Bistro on our website so that our users may have a good idea about the app. If you want to know more about Cliche Bistro then you may visit TSOFT.CO LLC support center for more information. Average rating of 5 is calculated by taking account of ratings by 1 users.

The app was rated:
  • 5 stars by 1 users

This app is downloaded minimum 10 times but the number of downloads might be as high as 50. Download Cliche Bistro APK if you need a free app from the Food & Drink category for your device but you will need Android 4.1 version or higher to install this app.
This app was posted on Apr 28, 2018 and is available since then on MI9.COM . The current version is 1.0.4 and is now downloaded more than 50 times from our platform. Download APK and open it using your favorite File manager and install by tapping on the file name.
If the installation does not start then you need to enable unknown sources from your Android settings. Some apps like: 3P - Pret Për Pare, IPTVShqip Lite, TvMAK.Com - ENGLISH TV .

What's New
Fixed Loyalty Points
Fixed some other bugs

Category: Food & Drink

Date published: Apr 28, 2018

Current version: 1.0.4

Get it on: Get Cliche Bistro for Free on Google Play

Requires android: 4.1

Content rating: Everyone

Similar: Cliche Bistro APK

Developer: Cliche Bistro APK

Reviews: Cliche Bistro APK

5.0
1 total
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0