Home » Apps » Food & Drink » Mia Organic
Mia Organic APK icon

Mia Organic APK

0.0.1 for Android 4.1 and up

Mia Organic

Misioni yne eshte te rrisim ekosistemin e ushqimit organik ne Shqiperi.

Package name:

com.unnitech.mia

Mia hapi dyert e tregtimit dhe perpunimit te produkteve organike dhe natyrale Shqiptare ne 6 Prill 2015.Misioni yne eshte te ndihmojme dhe rrisim eko-sistemin e ushqimit organik dhe lokal ne Shqiperi.

Ne ditet e para, ekipi yne ka udhetuar ne te gjithe Shqiperine per te takuar fermeret dhe produktet me cilesore te vendit tone.Kemi njohur personalisht 130 fermere dhe kemi vendosur te punojme me vetem 30 prej tyre. Kjo per te arritur ne objektivin tone per te sjelle prane jush produktet me te mira natyrale dhe organike Shqiptare duke respektuar 3 vlerat tona:

E SHENDETSHME - Produktet i nenshtrohen nje procesi rigoroz certifikimi qe siguron perzgjedhjen e produkteve dhe fermereve me cilesor ne te gjithe Shqiperine.Procesi permban disa hapa nga percaktimi i standartit, perzgjedhja e fermereve ne baze te ketij standarti, dhe kontrolli i metejshem i fermereve.

E FRESKET - Produktet MIA Organic transportohen drejtperdrejt nga fermat tek konsumatori nepermjet mjeteve te frigoriferuara dhe ekskluzivisht nga transportuesit tane.

E SIGURT - Produktet qe perzgjidhen nga ne i nenshtrohen analizave specifike mikrobiologjike dhe kimike.
What's New
First Release.

Category: Food & Drink , Similar

Date published: Apr 19, 2018

Current version: 0.0.1

Requires android: 4.1

Content rating: Everyone

Similar

Developer

Reviews

0.0
0 total
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0